ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ УНІВЕРСИТЕТУ ЯК ЕЛЕМЕНТ РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА УНІВЕРСИТЕТУ - Kushnir, Nataliya O.; Valko, Nataliya V.; Vinnik, Maxim O. (Електронне наукове фахове видання “ВІДКРИТЕ ОСВІТНЄ Е-СЕРЕДОВИЩЕ СУЧАСНОГО УНІВЕРСИТЕТУ”, 2016)
В статті розглянуто елементи побудови сучасного інформаційно-освітнього середовища університету на прикладі Херсонського державного університету. Представлена модель інформаційно-освітнього середовища, яка розглядається як сукупність процесів і заходів. Один з основних елементів розвитку цього середовища, на нашу думку, є підвищення кваліфікації викладачів університету. Саме фахова робота кожного викладача в розбудові інформаційно-освітнього середовища університету гарантує створення сучасного вищого навчального закладу. В статті представлена програма курсу підвищення кваліфікації викладачів університету, успішне закінчення якого дасть змогу викладачам більш ефективно використовувати свої професійні потреби в освітній та науково-дослідній діяльності.