МЕДІЙНІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАБУТТЯ ЗНАНЬ У ДИСКУРСІ ФІЛОСОФІЇ КОНСТРУКТИВІЗМУ - Ivanov, Serhii A. (Електронне наукове фахове видання “ВІДКРИТЕ ОСВІТНЄ Е-СЕРЕДОВИЩЕ СУЧАСНОГО УНІВЕРСИТЕТУ”, 2015)
У статті розглядається медіа та інформаційні технології для придбання нових знань у процесі освіти людини впродовж всього життя. Представлено авторське визначення ключових понять «дані», «інформація», «медіа», «знання».