ВПЛИВ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ ГУМАНІТАРНОЇ ОСВІТИ АВСТРІЇ НА ФОРМУВАННЯ ВІДКРИТОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ - Dienichieva, Olha I. (Електронне наукове фахове видання “ВІДКРИТЕ ОСВІТНЄ Е-СЕРЕДОВИЩЕ СУЧАСНОГО УНІВЕРСИТЕТУ”, 2016)
У статті йдеться про основні напрями розвитку гуманітарної освіти Австрії, які впливають на формування відкритих освітніх ресурсів; розглянуто тенденції розвитку гуманітарної освіти в Австрії; проаналізовано важливість використання інформаційно-освітніх ресурсів у процесі здобуття освіти різними верствами населення; обґрунтовано необхідність впровадження відкритих мовних онлайн-курсів та програм в системі вищої освіти; особливу увагу приділено питанню вибору стратегій щодо розвитку електронних освітніх ресурсів; висвітлено можливості застосування онлайн технологій у навчально-виховному процесі.